POIMINTOJA FESTARIOHJELMASTA

syyskuu 5, 2010

Daadalla on myyntipöytä Helsingin sarjakuvafestivaaleilla (10.-12.9.2010) ja festariohjelmassakin näytään vähän ja epäsuorasti.

Festarialueella pyörii useita Daadan julkaisemia artisteja mutta mitään signeeraussessiota ei ole järjestetty. Omistuspiirustusta voi kuitenkin (halutessaan) kysellä Daadan myyntipöydältä.

Virallisten festarivieraiden joukossa on yksi daada-artisti, saksalainen Martin tom Dieck (Viaton matkustaja). Dieckin originaaleja voi käydä katsomassa Goethe-intituutissa (Mannerheimintie 20 A). Näyttely esittelee uutta saksalaista sarjakuvaa ja kantaa nimeä Comics, Manga & co.

Myös Amanda Vähämäen (Pullapelto) näyttely on osa festivaaliohjelmaa. Muistakaa Espanjaa Vallilan Ptarmiganissa (Nilsiänkatu 10).

Lavalla Daadalaisia näkyy seuraavasti:

Pe 10.9.2010 kello 13.00. Läälava. Marko Turunen (Der Round) keskustelee Otto Sinisalon kanssa Daadan uutuuksista. Mukana keskustelussa saattaa olla muitakin Daadan julkaisemia taiteilijoita.

Pe 10.9.2010 kello 16.00. Laituri. Petteri Tikkanen esiintyy (Black Peider).

La 11.9.2010 kello 16.00. Päälava. Martin tom Dieck plus muita saksalaisia.

La 11.9.2010 kello 15.00. Henry´s pub (vanha linja-autoasema). Petteri Tikkanen/Black Peider plus muita keskustelee sarjakuvan ja rockin symbioosista.

Black Peider esiintyy lisäksi perjantain festariklubilla. Paikka Henry´s pub ja kestää 21-03. Liput 5 e.

Mainokset

2 Responses to “POIMINTOJA FESTARIOHJELMASTA”

  1. daada Says:

    Perjantaina lavalla on näillä näkymin myös Sampo Holkeri. Mikko Luostarinen pitää vahtia permannolla mutta ehkä sekin saadaan houkuteltua mukaan.

  2. daada Says:

    Daadan ja KREEGAH BUNDOLON yhteinen myyntitila löytyy päälavalta katsottuna vasemmalta. Myynnissä on muutakin kuin molempien kustantamoiden omia julkaisuja. Uutta, vanhaa ja käytettyä laatusarjakuvaa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: