KAPULOITA DAADAN RATTAISIIN

tammikuu 27, 2009

Ufoja Lahdessa-lehden toinen numero on kohdannut yllättäviä vaikeuksia. Ufoja Lahdessa 2/4 tuli painosta edellistä numeroa pienemmässä koossa. Syyksi ilmoitettiin ettei paperiarkille mahtunut suurempaa lehteä. Lehden lähempi tarkastelu paljasti että taittotyö oli tehty painossa uusiksi pienempään formaattiin sopivaksi. Tosin kuvia ei oltu pienennetty yhtään. Mistä johtui että kokosivun kuvista puuttui reunoilta iso suikale kuvaa kuten myös aukeaman kokoisista kuvista. Uskomattominta oli se että aukeaman kuvista puuttui lisäksi kuuden millin kaistale keskeltä kuvaa! Luit aivan oikein. Tavaraa puuttui keskeltä kuvaa. Voiko ammattitaito kadota näinkin totaalisesti? Voivatko piinkovat ammattilaiset epäonnistua näin raskaasti lähes helpoimmassa mahdollisessa painotyössä?

Daadan sähköpostiin on tullut nimettömiltä tahoilta hienovaraisia vihjeitä ettei Daadan ufotoimintaa pidetä suotavana. Samaan aikaan Daadan nettikaupasta ovat asiakkaat kaikonneet eikä uusia työtarjouksia ole tullut. Rahahanat ovat tyrehtyneet. On syytä epäillä että Daadan asiakkaat on peloteltu uhkailemalla tai kiristämällä lopettamaan kaikenlainen yhteydenpito Daadaan. Onko sattumaa että Daadan alamäki alkoi syksyllä heti ensimmäisen Ufoja Lahdesta-lehden ilmestyttyä? Emme usko.

Vakuutan ettemme taivu minkäänlaisen painostuksen alla! UFOJA LAHDESSA TULLAAN JULKAISEMAAN KOKONAISUUDESSAAN SUOMEKSI!! Meitä ei lannista vaikka jokainen numero olisi erikokoinen ja värinen ja painettu toinen toistaan huonommille papereille karmeimmalla mahdollisella laadulla.

One Response to “KAPULOITA DAADAN RATTAISIIN”

  1. daada Says:

    Propagandaministeri kommentoi blogimerkintää pitkin sanakääntein omassa blogissaan ja etsii pienkustantajien selkärankaa. Asiallinen teksti.

    http://parkisto.blogspot.com/2009_01_01_archive.html


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: