SYKSYN UUTTA DAADAA osa 1

elokuu 5, 2008

Ufoja Lahdessa (numero yksi) kertoo pienen avaruusmiehen, Muukalaisen ja supersankarittaren, R-Rautanaisen yhteiselämästä Päijät-Hämeessä. Elämä ei ole helppoa mutta parivaljakko yrittää nähdä asioiden positiiviset puolet. Aina he eivät siinä onnistu mutta tekevät parhaansa. Vastoinkäymisistä ja pienistä henkilökohtaisista voitoista huolimatta elämä jatkaa rullaamista eteenpäin yhä kiihtyvällä tahdilla. Ufoja Lahdessa jatkaa Rakkautta viimeisellä silmäyksellä, Pohja sekä Kuolema kulkee kintereillä kirjoista tuttujen hahmojen tarinaa uusin kääntein. Nyt lehti formaatissa. Ufoja Lahdessa julkaistaan neljänä lehtenä. Lehdessä on mukana englanninkielinen käännös. Vierailevina käsikirjoittajina toimivat Annemari Hietanen ja Hans Nissen.

Lehden voi tilata ennakkoon hintaan 7 e. Ennakkoon tilanneille ja maksaneille Ufot toimitetaan ripeästi heti painotuoreena ja ilman postikuluja. Ufoja Lahdessa ilmestynee kauppoihin viikolla 36.

9 Responses to “SYKSYN UUTTA DAADAA osa 1”

 1. Nissen Says:

  Paheksun että lehdessänne raportoidut moninaiset fyysiset vaivani on kansitekstissä määritelty luulosairauksiksi. Voi olla että lehtenne toimitus potee pian vastaavana luulosairautena läskin tummenemista ja nenää poskella.

  terv.
  Outotauti

 2. daada Says:

  Parahin Outotauti. Ihmettelemme suuresti että teille on tullut yllätyksenä lehden sensaationhakuinen ja liioitteleva linja. Olette varmasti tienneet lukuisia kirjoituksianne lehteen tarjotessanne mihin olette ryhtymässä. Olette epäilemättä olleet tietoinen lehden käsittelevän viihteellisesti huuhaatiedettä sekä ufoja ja paranormaaleja ilmiöitä. Siksi purkauksenne on täysin aiheeton.

  Toimituksen ei tarvinne pelätä katteettomia uhkauksia ronskisti ylipainoiselta kadunmieheltä (valokuvan perusteella) jonka päivittäinen liikunta-annos tulee hissiajelusta katutasoon ja takaisin, asuin rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaan työpaikkaan.

 3. Nissen Says:

  Tämä ei jää tähän! Kunnianloukkauksen merkistö täyttyy moninkertaisesti sekä julkaisunne sivuilla että ylläkirjoitetussa perusteettoman loukkaavassa vastineessa.

  T. Sama

 4. daada Says:

  Parahin Sama. Ettekö te ole sama henkilö joka viime marraskuussa tuppautui väkisin mukaan toimituksen pikkujouluihin lahjapaketiksi pukeutuneena ja väittänyt ns. “strippaus”esitystä kustantamon omistajan tilaamaksi yllätyslahjaksi henkilökunnalle? Ettekö te ole sama henkilö joka aamu yöllä löysi erään lehden avustajista illan vietosta väsyynenä tiedottomassa tilassa pyörävajasta, kantanut tämän takaisin sisälle toimitukseen ja asetellut siten että ottamissanne kuvissa näytti kuin tämä olisi harrastanut ryhmäsukupuoliyhteyttä toimituksen pehmo-Chewbaccan, Päättymättömän tarinan lentävän koiran, Klingonin ja Barcelonatuolin kanssa? Mukana taisi olla myös Ihmenelosten Möykky. Ettekö te ole sama henkilö joka kiristi omat tekstinsä (vieläpä kaksi kappaletta!) juuri näillä kuvilla Ufoja Lahdessa lehden ensimmäiseen numeroon?

  Ette ole ainoa joka voi uhata oikeustoimilla.

 5. Nissen Says:

  Vaikka minulla ja teksissäsi mainitulla Samalla on sama etunimi, emme ole kuitenkaan sama henkilö.

  Toisaalta haluaisin muistuttaa että Suomessa on 70-luvulta lähtien ollut laki juuri tällaisia tapauksia varten, jonka kohteeksi olen tässä itse joutunut. Se suojelee yksityishenkilöitä sensaatiolehdiltä. Lex Hymy on sen nimi.

  Ihmiset, ÄLKÄÄ LUKEKO MARKO TURUSEN SARJAKUVIA. Hänen toimintaperiaatteensa on seuraavanlainen: Epäosallistuvilla keinoillaan hän saa ihmiset avautumaan ja kertomaan henkilökohtaisimmat asiansa. Sitten nuo henkilökohtaiset asiat siirretään lehden sivuille ja kuvitetaan kuvilla jotka saavat haastatellun esittäytymään kummallisessa, joskus jopa naurettavassa valossa. Turunen on harrastanut tätä keinoa melkein kaikissa teoksissaan ja minulla on Lihat puntarissa albumissa esitettyjen sukulaisten kanssa pyrkimyksenä palkata juristi hoitamaan tätä asiaa. Oletan etten uskalla Ufoja lahdessa-lehden ilmestymisen jälkeen enää asioida edes lähikaupassa. Minulle nauretaan siellä!

  Eräs nimeltä mainitsematon paikallislehti teki vastaavasti joitakin vuosia sitten eli yhdisti antamani haastattelun ristiriitaiseen ja koomiseen kuvamateriaaliin. Seuraus tuosta jutusta oli että menetin kolmen kuukauden sairaseläkkeen. Haastoin lehden oikeuteen, voitin jutun ja sain mittavan rahallisen kompensaation kärsimyksistäni. Tuo raha on nyt valitettavasti loppunut joten oikeudessa tavataan Marko Turunen!

  T.Sama (ei kuitenkaan aiemmin mainittu sama vaan siis Tohtori Outotauti)

 6. Virkailija Says:

  Hyvä! Pidä puolesi. Tsemppiä sulle Tohtori.

 7. daada Says:

  Eihän tässä lukijat enää tiedä mikä on totta ja mikä valhetta. Uskon Tohtorin kirjoittelun takana olevan, ei yhden ihmisen vaan asianajajista ja kirjoitusalan ammattilaisista koostuvan taitavan asiantuntija tiimin. Tämän henkilökohtaisen hyökkäyksen takana täytyy olla sama taiteen vihaajista koostuva salaseura mikä järjesti viime keväänä näyttävän lokakampanjan taidesarjakuvan harrastajia vastaan. Kaupallista sarjakuvaa arvostelleiden tahojen suuhun laitettettiin mediassa valheellisia lausuntoja ja syytettiin kateudesta ja oman pesän likaamisesta.

  Kirjoitelkaa ihmiset omilla nimillänne! Pelkurit!

 8. daada Says:

  Mitäs tämä on? Ei enää kirjoituksia? Taisin osua oikeaan.

 9. Jani K Says:

  Ylläoleva keskustelu on yhtäaikaa sekä viihdyttävä, järkyttävä että varmasti jotain muutakin. Taipei (台北) kiittää!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: