KLUUVIN KIRJABASAARI

joulukuu 9, 2007

Kluuvin kirjabasaari lauantaina 15. ja sunnuntaina 16. joulukuuta. Helsingin keskustassa Kluuvin kauppakeskuksessa la klo 10-16 ja su 12-16. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Ohjelmassa uutuuskirjoja, sarjakuvia, kustantajia, kirjailijoita ja kuvittajia, sarjakuvamaalausta sekä tv:stä tuttu aamutohtori Mikael Ojala vastaamassa kysymyksiin huimauksesta.

Lauantai 15.12. klo 10-16.

Paikalla enimmän aikaa Terhi Ekebom ja Kari Ojala (mm. Lasten keittokirja) sekä Meri Julin (mm. Poliittinen ihminen).

Lisäksi tavattavissa ja kirjojaan signeeraamassa klo 11-13 tv-tohtori Mikael Ojala (Huimaako?), klo 13.30 Katja Tukiainen (Katja Tukiainen Works), klo 14-15 Susanna Sievinen (Prinsessa ja puoli valtakuntaa), klo 14-16 Jarno Latva-Nikkola (livemaalausta ja kirja Tunteiden maisteri).

Sunnuntai 16.12. klo 12-16:

Paikalla enimmän aikaa Terhi Ekebom ja Kari Ojala (mm. Lasten keittokirja) sekä Meri Julin (mm. Poliittinen ihminen) ja Marko Turunen.

Lisäksi tavattavissa ja kirjojaan signeeraamassa klo 12-14 Mikko Elo (Politiikkaa ja persoonia) ja Mikael Ojala (Huimaako?), klo 14-15 Susanna Sievinen (Prinsessa ja puoli valtakuntaa), klo 14-16 Tommi Musturi (livemaalausta).

Kluuvin kauppakeskuksen kirjatapahtuman järjestävät kustantajat Daada (www.daadabooks.com), Etukeno (www.etukeno.fi), FifiKirja (www.madeinhurry.com/fifi), HuudaHuuda (www.huudahuuda.com), Legendaarinen Kustannusliike, MacMeri ja Zum Teufel (www.zumteufelkustannus.net). Uutuuskirjat ovat tarjolla selvästi kirjakauppahintaa halvemmalla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: