KIITOS!

lokakuu 30, 2007

Kirjamessujen myynnin jälkeen tehdyn inventaarion mukaan joitakin Daadan kirjoja varastettiin. Lämmin kiitos varkaille pienkustantajan toiminnan tukemisesta. Teette kannattamattoman liiketoiminnan harrastamisen mahdollisesta lopettamisesta entistäkin helpomman.

Mainokset

5 Responses to “KIITOS!”

 1. Nissen Says:

  Mutta mikä sen suurempi kohteliaisuus kuin virkavallan kanssa tekemisiin joutumisen tai mahdollisen turpasaunan leipääntyneeltä pienkustantajalta mahdollisuuden riskin ottaen anastaa saadakseen tavata vaivoista säästämättä kirjoiksi väkerrettyjä kuvasarjoja.

  Voisi tietysti olettaa että kyse on tympääntyneiden seurapiiriakkojen kleptomaniasta, sillä tuskin nälkää näkevillä pikkurikollisilla on varaa maksaa sisäänpääsymaksua messuille päästäkseen vohkimaan Daadan tuotteita. Kun ne voi ilmaisesti varastaa monesta muustakin paikasta Helsingissä ilman varashälyttimien pelkoa.

  Varastakaa enemmän!

 2. daada Says:

  Ensi kiukun laskeuduttua kuvittelen varkauksien olleen suurimmilta osin vahinkoja. Livemaalauksen yhteydessä kirjoja oli maalaustelineen takana käytävällä tuolin päällä ja jotkut ovat saattaneet tulkita ne ilmaisiksi. Kaikkia puuttuvia kirjoja tuokaan ei toki selitä.

 3. daada Says:

  Lisäisin vielä että puhutaan vain muutamista kirjoista. Musturin Tommi kertoi Angoulemessa heidän kirjoja hävinneen 150 euron edestä.

 4. Tommi Says:

  Todettakoon, että tämä 150 euron puutos saattaa myös johtua eräästä pöytään myymään tunkeneesta naispuoleisesta sarjakuvataiteilijasta. Rahojen nimittäin todettiin 90% varmuudella kadonneen juuri hänen myyntivuoronsa aikana.

  Tässä lokakuun lopulla sukat märkinä muistellessa alkaa kaikki tämä toiminta tuntumaan yhä järjettömämmältä. Siis koko sarjakuvan kenttä.

 5. daada Says:

  Ketäs tyttöjä siellä viimeksi olikaan myymässä?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: